Satış Ortaklığı


İlk Sanal AVM (www.ilksanalavm.com) Sitesinin satış ortaklığı sistemine kayıt olmak ücretsizdir. İlk Sanal AVM sitemizdeki ürünleri oluşturacağınız takip kodu ile ile kendi web sitenize yerleştirerek gelir elde edebilirsiniz. Sizin bağlantılarınızdan gelen herhangi bir müşteri alışveriş yaptığında belirlediğimiz komisyon oranlarında sizde gelir elde edersiniz. Şuan ki geçerli komisyon oranımız ürün puanı üzerinden  5%'dir. nedir bu satış puanı ve komisyon;

ÖRNEK:
Mağazamızdaki KOD: RFYHJOLK kodlu ürünün fiyatı:3.790.90 TL dir. Bu ürünün puanı: 1234.39 dur. Siz bu ürünü sattığınızda  1234,39 x 5/100 = 61,7195TL Komsiyon kazanırsınız. 

Her ürünün puanı farklıdır. Ürün puanlarını ancak satış ortağı olduktan sonra panelinize giriş yaptıktan sonra siteye girdiğinizde görebilirsiniz. Ayrıca kazançlarınızı da size ait yönetim panelinden takip edebilirsiniz..  Kazançlarınız banka hesabınıza düzenli olarak hesaplanarak yatırılır.

Satış Ortağımız olmak için aşağıdaki ön kayıt formunu doldurup gönderiniz. En kısa zamanda başvurunuz onaylanıp size kaydınızı tamamlamanız için aktivasyon linki olan bir E-Posta gelecek lütfen E-Postanızı kontrol ediniz.
Google+'da Paylaş

Yazar Unknown

Yazar Hakkında bilgi yazılacak
    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder